Frankrike

 

Min sommar


1: Venedig 2+3: Garda Sjön 4: Alassio 

Min sommar var oerhört fin. Bilade med Pappa runt om i Italien och Frankrike. Här är några bilder från Italien, Garda sjön är den absolut vackraste platsen jag varit på någonsin. Dit kommer jag förmodligen komma tillbaka.  

partey

 
Såhär såg jag ut i lördags, då var det hemmafest hos Frida och jag drack ett jävligt äckligt vin, men i övrigt var det roligt. Hade mina favoritögonfransar på från H&M och nu sitter jag är och sjunger på Håkan och samlar mod samt velar på om jag ska gå till skolan idag eller inte. Det lutar mest åt inte-hållet. Så vad kan man göra idag? Jo jag ska ju fika med min kära syster, om hon inte har glömt bort det vill säga. puss!

festligheter

Hej! Det var länge sen sist, livet knallar på i skolan och ikväll är det fest hos min kära Fridde, då har man de finaste ögonfransarna man kan tänka sig. Bra grej. Nu ska jag fortsätta ha tråkigt ett tag, adios. 

Shiraz Mourvèdre ViognierNote to self: GÖTT VIN. 

LL

hej! idag har det varit mitt absoluta favoritväder: regn! det har jag firat med att shoppa lite ehheheh 

beeer

Dricker öl och bakat pizza, den kommer bli så himla god. hoppas jag. 

psyko

Hej-. Sitter på Psyket i gubbängen och har enormt tråkigt. det finns absolut ingenting att göra här förutom att röka för många cigaretter och dricka för mycket äckligt kaffe. Hoppas så innerligt att jag får komma hem idag, så jag kan bo hos pappa istället för denhär skithålan. Och mobilen laddar så sjukt jävla långsamt så jag vet inte vart jag ska ta vägen här på internet... help me? 

RSS 2.0