purple pink blueVill ha någon av dessa färger på mitt hår.
är hemma i stockholm igen efter totalt 7.5h på en buss och imorgon är det tre dagar kvar tills jag får nycklarna till min lägenhet. det är en bra grej.
fick en våg av ångest över mig nyss men ska försöka sova ändå. heja mig.

spöregn
opepp på att åka hem. har vadat i vattenpölar genom halva staden och hittat en ytterst fin bok med amerikansk reklam från trettiotalet. måste värma mig nu. adieu!
(var på liseberg för förståa gången häromdagen btw, vågade bara åka sagotåget och pariserhjulet)

göteborgHar spatserat runt i Göteborg hela dagen, druckit kaffe, hittat burkar och kastrullunderlägg i en fransk butik där jag ville ha cirka allt, suttit i slottsskogen och druckit öl.

For soon, nothing of it shall remain, but my laughterTJA
har en biljett till götlaborg imorgon,  jag ska inte göra någonting i en vecka förutom att läsa, se på dexter och hitta saker till min lägenhet. köpte en matta idag, och så är det ju snart dags för lite ikea också, för vad är ett hushåll utan ikeasaker?!?! 
är verkligen sämst  på att packa (och blogga, men ingen vill nog läsa om när jag levlar i diablo) så jag bör fortsätta. adios. 

Not your stepping StoneHade en halvtimme över och fann dessa förträffliga glas på granit för ynka tio pix styck! Utmärkt första grej till lägenheten som jag flyttar in i om prick fyra veckor idag!

fuck the worldthe end of you too

Jag orkar inte så mycket mer nu. 

RSS 2.0